Lørdag d. 29. februar oprandt den store dag hvor rytterne på Team Fri BikeShop – Zealand Cycling Junior skulle præsenteres. Dette foregik hos vores hovedsponsor Fri BikeShop i Haslev sammen med flere af vores sponsorer.

Deres cykle var kommet hjem og var blevet tilrettet og de havde haft den hjemme for at prøvekøre den indendørs – for at se om der var noget der skulle justeres yderligere. Deres profiltøj var også kommet, så nu var det kun cykeltøjet der manglede. Det skulle komme fra Italien og i disse tider med Coronavirus var vi lidt nervøse for om det ville nå frem til tiden. Men torsdag kunne teamet meddele, at tøjet var kommet. Så alt var klar til den store dag.

Teamet skulle mødes i Fri BikeShop Haslev og være klar til præsentationen kl. 9. Der var en del af teamets sponsorer der var dukket op og selv lokalavisen havde sendt en journalist til at skrive en historie om teamet. Drengene stillede op til fotografering i både profiltøj og i cykeltøj og der var også tid til fotografering sammen med enkelte af teamets sponsorer.

Det var en stor dag og ingen tvivl om at drengene var stolte. 
Se teampræsentation