Gæv jyde fra Ikast ser frem til at køre i bjerge, når Team Zealand Cycling – Grunk Event skal køre løb i udlandet

Viktor Marinussen er holdets eneste Jydske rytter, og ser frem til at vise hvorfor han har fortjent en plads på Team Zealand Cycling – Grunk Event. 

Viktor Marinussen er ny på holdet og fra Ikast. Viktor har cyklet i Herning Cykelklub i knap 8 år.  

Efter hans første cykelløb fik han lyst til mere og da han havde været til sin første træning i cykelklubben, blev han med det samme bidt af sporten. Derefter tog det fart, og han begyndte at køre licenscykelløb. 

Der er mange grunde til at han elsker cykelsporten. Især holder han meget af at udvikle sig igennem fællesskab, træning og cykelløb. Han er en cykelrytter med kvaliteter inden for lange bakker og hårde cykelløb.  

Han glæder sig til at køre på et hold til næste år, og han ved godt, at han nogle gange skal ofre egne chancer til løbene for at opnå en sejr til holdet, og det er han 100% indstillet på.  

De sidste par år har han været hæmmet af sin sene udvikling. Hans højde og muskler har ikke fulgt med som han ønskede det, men trods udfordringerne, har han lært aldrig at give op, samt at finde muligheder i feltet for at spare kræfter.

Han er mest stolt af sin 3. plads samlet i påskecuppen da han var mindre. I 2022 formåede han at få en del top-15-placeringer samt et par top 10.  

Hans mål for 2023 er, at han vil køre som en teamplayer, og hjælpe holdet til nogle sejre, og gøre hvad han kan når han får chancen. Han vil i den næste sæson have stor fokus på sin udvikling, og optimere alt han kan inden for udvikling af sig selv og holdet. Hans mål er at køre World tour og på sigt at vinde Touren.

 

Sportsdirektør Benny Pedersen udtaler: Vores bjergrytter på Teamet er helt klart Viktor. Med hans lave vægt forventer jeg helt klart, at han kan køre i top i de mere bakke/bjergrige løb. Han har kørt cykelløb i mange år, så han ved hvad det kræver, hvis man vil være med i toppen.