Slagelse rytter klar til at give den gas for for Team Zealand Cycling – Grunk Event de næste to år.

Oliver Hasgaard ser frem til udlandsløb med bakker næste år sammen med Team Zealand Cycling – Grunk Event. 

Oliver Klitgaard Hasgaard fra Korsør er ny på holdet, og cykler i Slagelse Cykle Ring. Han startede med at cykle da han var 11 år, og cyklede først MTB i skoven sammen med sin far. Han prøvede en dag sin mors racercykel, og syntes det var ret sjovt, så det var helt naturligt at han startede i en klub.

Han kan godt lide at cykle, fordi han kan presse sig selv, og flytte grænser. Han elsker det adrenalinkick det giver, og den friske luft på næsen. Han er god til de lange hårde cykelløb, hvor udholdenhed er vigtig. Ruter med mindre lange stigninger er hans favorit.

Han vil gerne ofre sine egne placeringer for, at holdet kan få en god placering og de får kørt det løb der er aftalt. Hans mål er at blive en rytter som de andre ser som en god holdkammerat, og som også kan køre med i den bedste halvdel af feltet – allerhelst komme på podiet.

Han drømmer om at blive professionel cykelrytter og kunne leve af sin interesse for cykling. Alternativt vil han også gerne kunne bruge sin cykelviden til at blive kommentator i fjernsynet.

Hans kendetegn er at det skal være sjovt selvom det er hårdt.

Sportsdirektør Benny Pedersen udtaler: Oliver skal helst have bakker at udfolde sig på, der er han i sit es. Oliver er i dén grad en teamplayer, og han vil give sig 100% for holdet. Det bliver rigtig spændende at følge hans udvikling.