Nakskov byder ind med talentfuld rytter, som der er store forventninger til på Team Zealand Cycling – Grunk Event.

Nicklas Jensen har allerede på de første samlinger vist stort potentiale, og det bliver spændende at følge han udvikling med resten af Team Zealand Cycling – Grunk Event. 

 Nicklas Noah Dyrholm Bang Jensen er fra Nakskov er ny på holdet. Han har cyklet i ca. seks år. Han er gammel fodbolddreng som ville noget andet, så med inspiration fra faren startede han til cykling. Han har cyklet for Nakskov Cykle Club.

Hans første licensløb var i Viby Sjælland. Han er speciel stolt over at en podieplads som nr. tre i ABC’s åbne 125 års jubilæumsløb – Uno-X Junior Cup 8,  to sejre i Tønder, samt en flot podieplads som nr. 1  til TT i Nakskov.

Nicklas elsker at træne sig op til løbene og give den max. gas. Han betragter sig selv som en allround cykelrytter og god til det tekniske men ikke mindst kan han ”æde sig selv”. Frem til den kommende sæson vil han gøre alt for at bidrage til sin egen og holdets succes.

Sportsdirektør Benny Pedersen udtaler : Nicklas bliver vores store trumfkort, og har allerede på vores første samlinger vist kæmpe potentiale, faktisk så stort at jeg forventer, at han hurtigt kommer i betragtning til landsholdet. Selv om han kommer fra det flade Lolland, så er han imponerende stærk på bakkerne. Klart en rytter man skal holde rigtig meget øje med.