Erfaren MTB rytter fra Kalundborg klar til landevejen med Team Zealand Cycling – Grunk Event de næste to år.

Magnus Saxtoft har kørt en del MTB, og ser nu frem til at forbedre sine evner på landevejen Team Zealand Cycling – Grunk Event. 

Magnus Saxtoft er fra Kalundborg er ny op holdet, og han startede som 8-årig til BMX, og derudover har han cyklet MTB i to år. For ca. to år siden begyndte han med landevejscykling.

” Jeg kan godt lide at cykle fordi man hele tiden udvikler sig personligt og sportslig, med alle de ting man skal være god til både fysisk og mentalt. Jeg elsker at få en masse udfordringer, og elsker fællesskabet ved træningerne. Jeg kan også godt lide den struktur man skal have med cykling, da det passer godt til mig.”

Magnus elsker at træne i bakker og bliver ved med at kæmpe.

På holdet vil han være meget målrettet og holde stemningen oppe for hele teamet og desuden er han god til at tage læring til sig.

Generelt ligget han midt i feltet, men håber med rette træning at det kan forbedres til podieplacering. Han vil kæmpe for at køre efter nogle podieplaceringer, og at hele teamet lykkes. 

Han kan godt lide der er ro omkring sig inden et cykelløb, for at holde fokus og få helt styr på sine ting og sig selv.

Sportsdirektør Benny Pedersen udtaler : Så fik vi endelig vores rendyrkede sprinter. En fornøjelse at have på Teamet. Med sit charmerende smil går han lige i hjertet på alle, men man skal ikke lade sig snyde af Magnus’ ydre, der er en rendyrket sprinter bag facaden. Han giver sig 100% HVER gang.