Den danske cykelverden har de seneste uger kunne følge godt og grundigt med i vores ni fantastiske ryttere: Hvem de er, hvor de kommer fra og hvad deres ambitioner er.

Feltet.dk har løbende bragt nyheder om alle drengene, der i denne sæson har kontrakt med teamet. De har præsenteret rytterne en for en – lige ved siden af stjerner som Alaphilippe, Van der Poel og Asgreen.

Det er superdejligt, at vores ryttere og teamet er interessante for den etablerede cykelverden at skrive om.

Og det er vigtigt; for juniorteamsne er en altafgørende del af fødekæden i dansk cykling – fra børne og ungdomsryttere til senioreliten. Det er på juniorteamsne at fremtidens stjerner opdages og formes.

Og så er det jo ganske enkelt fremragende for vores sponsorer at vi – og de – på den måde får så meget eksponering. Så får de endnu mere værdi for sponsorkronerne.

Og feltet.dk er heldigvis langtfra alene. Alle ni drenge er her i foråret blevet verdensberømt i deres forskellige hjembyer på Sjælland. Rigtig mange lokalaviser har bragt portrætter – og nogle af drengene er kommet i både to og tre forskellige dagblade, ugeaviser eller netsider.

Hvis du vil tjekke det hele ud – så finder du link til artiklerne under “Presse” er på hjemmesiden. Her har vi samlet langt de fleste af forårets artikler 🙂