KRICKAU FRA KØGE SER FREM TIL FLERE FEDE

OPLEVELSER MED TEAMKAMMERATERNE

Selvom coronaen har fyldt en del i 17-årige Magnus Krickaus første år som juniorrytter, så har det ikke stukket en kæp i hjulet for en masse fantastiske cykelløb og oplevelser. Og med en ny kontrakt med Team Fri BikeShop Zealand Cycling Junior i hånden, er han klar til at høste endnu flere værdifulde erfaringer i 2022.

”Jeg føler, at det første år på teamet er gået utrolig stærkt. Corona-restriktioner har desværre har fyldt for meget, så vi har ikke helt oplevet den fulde teamfornemmelse. Men helt generelt, har det været et super fedt år, med en masse fede cykelløb og oplevelser”, siger Magnus Krickau. Og han er blevet bekræftet i, at det er noget helt særligt at være en del af et cykelhold – sådan som han havde håbet på.
.
FEDT AT VI OFRER OS FOR HINANDEN
.
De fedeste oplevelser har han fået, når teamet kommer ud til løbene og kører som et hold.
”Når vi står sammen og folk ofrer sig for hinanden. Det giver en fed følelse, når vi kommer ind til debriefing og kan kigge hinanden i øjnene og sige; vi gjorde hvad vi kunne som team”, siger Magnus Krickau.
Han sætter også stor pris på, at året også har budt på en masse fede oplevelser sammen med holdkammeraterne – ikke som cykelryttere, men som dét, de naturligvis også er; unge mennesker, der bare hygger sig og har det sjovt. Og det er en af grundene til at han har valgt at forlænge kontrakten med teamet.
.
”Jeg har det megafedt med at jeg forlænger med teamet, for der er et helt unikt fælleskab og vi har det dybest set skidesjovt og kan både joke og sekundet efter være 110 procent fokuserede, på den opgave der venter os. Og så synes jeg, at vores sportslige set-up er helt i verdensklasse, og noget som kun bliver federe og bedre i 2022 sæsonen”, lyder forudsigelsen fra Krickau, der lige nu er halvvejs gennem sin ungdomsuddannelse på Greve Gymnasium.
.
HÅBER AT KØRE POINT IND PÅ KONTOEN
.
Indtil videre har topresultaterne ikke stået i kø ud for Magnus Krickaus navn. Der har været bump undervejs, men det håber og tror han på, bliver bedre i år:
”Jeg havde en dårlig sæson sidste år, så jeg glæder mig til at få kørt flere cykelløb end jeg har gjort i 21. Mit personlige mål er at køre nogle point hjem til kontoen i de kommende licensløb. Men samtidig er det også vigtigt for mig, at holdet vokser og blomstrer og at jeg hjælper mine teamkammerater til forhåbentlig en masse sejre”, siger Magnus Krickau, som gennem vinteren har holdt kæden stram på de skrå brædder i Ballerup.
.
TAK TIL VORES SPONSORER: