Roskilde rytter med en kæmpe motor glæder sig til at repræsentere Team Zealand Cycling – Grunk Event de næste to år.

Mads Andersen er en stor teamplayer, og er klar til at ofre sig for sine holdkammerater på Team Zealand Cycling – Grunk Event. 

Mads Andersen er fra Viby Sjælland og er ny på holdet. Han kommer fra Roskilde Cykle Ring.

Han har cyklet i syv år og startede til cykling, fordi han sad og så Tour De France, hvor han så Contador rykkede og kørte fra de andre, Mads håber, han også kan gøre det en dag. 

Han har kørt bane før, men er stoppet i år, da han vil fokusere mere på landevejen.

Mads kan godt lide at cykle, fordi han er et konkurrencemenneske, og godt kan lide ting hvor der er fart på. Han er god i regnvejr, når der er meget vind og til hårde løb.

Han vil gøre hvad der skal gøres for at opnå succes for holdet, også selvom det kan ødelægge hans egne chancer i et cykelløb. Mads har haft en del styrt de sidste år, men han har alligevel formået at fået trænet sig op igen på relativt kort tid, og er altid kommet tilbage endnu stærkere end det niveau han havde før.  

Han har fået sølvmedalje til DM i holdløb og bronzemedalje ved DM i parløb på banen i 2022. Hans mål for 2023 er at sidde med i finalerne i de fleste løb og enten selv køre efter et topresultat eller hjælpe en fra holdet med at opnå et topresultat. Hans fremtidsdrøm er at køre Danmark Rundt.

Sportsdirektør Benny Pedersen udtaler : Så er der dømt ren råstyrke. Mads har kæmpe fysiske fordele, og han er et rent wattmonster. Sidder han i finalen, går han helt klart efter sejren, og man skal stå tidligt op, hvis man skal slå Mads i rå power. Samtidig er han en holdspiller udover alle grænser.