Spændende Greve rytter er gået under radaren som første års junior, men vil køre for Team Zealand Cycling – Grunk Event som andet års junior.

Johan Hendil er relativ ny i cykling, men har allerede vist et flot niveau, og bliver spændende at følge når han næste år repræsenterer Team Zealand Cycling – Grunk Event. 

Johan Frederik Bramsen Hendil er ny på holdet og fra Taastrup. Han har altid elsket at få pulsen op, været vedholdende og har cyklet meget som lille. Så da han fik en skade og ikke længere kunne spille fodbold valgte at han at sadle om. 

Han startede med to medalje løb i 2019 på sin farfars gamle racercykel hvor han blev næstsidst, men han gav ikke op. Derefter startede han i Greve cykelklub og i sæson 2021 startede han med at køre licens, dog kun som U15 rytter, da han på det tidspunkt ikke var rutineret nok til at kører mod dem på sin egen alder. I hans anden sæson (2022) rykkede han op i U17 og her begyndte han at tage træningen seriøst, og han begyndte stille og roligt at kunne følge med sin konkurrenter. Efter sommerferien vvalgte Johan af rykke op i U19, og kørte her sit første løb i Belgien sammen med Team Fri BikeShop.

Som cykelrytter vil han beskrive sig selv som en 400 meter løber, og er bedst hvis han skal træde alt hvad han har i et minut.

I 2023 sæsonen har han store forventninger til sig selv, han vil forbedre sig så godt som muligt og han forventer, at han som minimum får en podieplads samt få hjulpet holdet til en masse gode resultater.

Sportsdirektør Benny Pedersen udtaler : Jeg ser et stort potentiale i Johan, især når det kommer til bakker, hvor han er særdeles stærk. Han bliver rigtig spændende at følge, da han er ret ny i cykelsporten. Han har allerede i sin anden sæson som cykelrytter prøvet at køre en Nations Cup.