Endnu en Næstved rytter ser frem til at udvikle sig på junior niveau de næste to år på Team Zealand Cycling  Grunk event.

Emil Clausen er teamet humørbombe, og har allerede vist et kæmpe udviklingspotentiale når han de næste to år repræsenterer Team Zealand Cycling – Grunk Event. 

Emil Clausen er fra Fensmark er ny på holdet. Han startede med at cykle i starten af 2021, hvor han meldte sig ind i Næstved Bicycle Club og har kørt for dem siden.

Han startede fordi en af hans venner var begyndt at køre, og derefter blev han selv bidt af det. Ud over landevej kan han godt lide at køre Mountainbike.

Han kan godt lide den frihed der er ved at cykle. Han beskriver sig selv som rimelig god til bare at ”tonse derud af”. I sæson 2022 har han fået er par top 10 placeringer. Han håber i kommende sæson at få en podieplads og flere top 10 placeringer, men ud over det håber han på at kunne hjælpe holdet til det bedst mulige resultat.

Emil håber på at komme på et A-hold efter sine junior år, hvor han kan udvikle sig yderligere samt forhåbentligt at tage det næste skridt i sin cykelkarriere.

Sportsdirektør Benny Pedersen udtaler: Teamets humørbombe, som altid er klar med en kæk bemærkning. Han er ret ny i cykelsporten og har overrasket alle med sin imponerende kørsel, inklusiv ham selv! Emil er rigtig råstærk og har den helt rigtige indstilling til tingene. Der venter ham mange topplaceringer.