Weekenden var uden løb for juniorrækken – men det afholdte naturligvis ikke teamet fra at lufte de lækre Scott Foil20 cykler fra Fri Bikeshop Haslev

Og hvad var mere naturligt, end at lokke Søren selv – indehaveren af butikken – med ud at lege på landevejen…?

Derfor stod drengene klar med teambil søndag klokken 10 foran butikken i Haslev. Det blev til tre-fire gode, sjove timer rundt i det sydsjællandske landskab. Først stod den på parløb, hvor rytterne var sammen to og to på en rundstrækning hvor de på skift skulle køre en runde.

Og cykel-Søren havde ikke glemt hvordan man kører på cykel – han var helt klar til at ræse og give den gas sammen med drengene 😊 Derefter var der minicykelløb på programmet, med den helt simple formel: Første mand over stregen vinder… Det blev dog ikke Søren, der vandt dén titel – men sjovt var det – og ikke mindst en god gang træning ovenikøbet.

Søren har i flere år været – og er heldigvis fortsat – en stor hjælp for rytterne. Både når Scott cyklerne skal indkøbes, samles og indstilles inden sæsonen, og når der opstår småjusteringer hen over året!

Næste weekend er det slut med ”hyggeturene”… I bededagsferien står den på Youth Tour – et tredages etapeløb på Sjælland.

Tak til teamets sponsorer og ikke mindst Søren fra Fri Bikeshop Haslev