DBC’s 3-dagesløb 7. til 9. februar 2020

I denne weekend deltager Tobias Aagaard Hansen i DBC’s 3 dages løb som blev arrangeret af Michael Mørkøv da det oprindelige 6-dagesløb blev aflyst. Tobias deltog som par nr. 17 sammen med Ludvig Anton Wacker. Der var flere unge ryttere som fik mulighed for at vise deres talent frem og Tobias greb chancen.

Da der fredag aften skulle køres hurtigste omgang på tid, blev parrene sendt afsted i en rækkefølge som var bestemt af deres hurtighed. Her blev Tobias og hans makker startet som 4. sidste par og alene det viste, at der var store forventninger til dem. Ludvig startede forrest fik god fart på og sendte Tobias godt afsted lige før stregen. Tobias gav den max gas og kørte den 250m lange omgang i tiden 12:654 sekunder. Det var på daværende tidspunkt hurtigste tid og ingen kunne slå den – ikke engang Michael Mørkøv og hans partner Oliver Wulff Frederiksen, som var ham der kørte omgangen.

Senere på aftenen skulle der køres Gigantspurt – et kort løb på 10 omgange. Her viste Tobias og Ludvig sig igen frem. De kørte et flot løb og da spurten skulle køres, slog Tobias den stærke hollænder Jan van Schip på stregen. Jan van Schip og hans makker førte 3-dagesløbet samlet set efter fredag aften.

Der var mange rosende ord fra kommentatorerne til de unge drenge der turde tage kampen op mod de noget mere etablerede ryttere.

Lørdag skulle der igen køres hurtigste omgang på tid og parrene startede her i den rækkefølge som de endte i fredagens løb. Det betød at Tobias og Ludvig startede som de sidste, så de havde de andre pars tider at køre efter. Der blev kørt hurtigere tider end fredag og danske Casper Pedersen og hans hollandske makker Cees Bol kørte en rigtig hurtig tid i tiden 12:448 sekunder – hvilket var banerekord. Dermed var der lagt et stort pres på Tobias og Ludvig. De kørte en flot tid på 12:522, som var hurtigere end fredagens tid, men ikke nok til at slå Casper Pedersen. Tobias og Ludvig fik dog en flot 2. plads og med kun 34 hundrededele af et sekund op til vinderne var det en meget flot tid.

Søndag køres der cykelløb igen og vi ønsker Tobias og Ludvig held og lykke.