AMBITIØS NÆSTVED-RYTTER VIL HØJERE OP PÅ PODIET

Tobias Arup Levring har allerede leveret lovende takter i sit første år som juniorrytter – og når han i den kommende sæson igen tørner ud for Team Fri BikeShop Zealand Cycling Junior er det med troen på, at han kan træde et skridt eller to længere op på podiet.son.

”Jeg har fået nogle top-tre placeringer i løbet af sidste sæson, og det har givet mig blod på tanden. Dels har jeg fået en del erfaring og så håber jeg, at jeg fortsætter fremgangen. Jeg tror helt sikkert på, at jeg kan forbedre mig, så jeg kan tage et trin længere op på skamlen. Og hvis jeg kan undgå uheld, siger Tobias Arup Levering, som netop har været forfulgt at cykelsportens knap så sjove sider og taget sin portion asfalt-eksem:
.
LIDT FOR MANGE STYRT
.
”Jeg har haft liiidt for mange styrt, men dem håber jeg at kunne begrænse i år, siger Tobias som er en hård hund. Der skal meget til, før han ikke stiller op i et cykelløb – også dagen efter et styrt. Hvis man rundt omkring i cykellandskabet har set en knægt med lige så meget bandage som teamtøj, ja – så er det nok Tobias Arup Levring. Men det er dén fandenivoldskhed og kådhed, der gør ham til en rigtig væddeløber. Han er heller ikke bleg for at gå i udbrud, heller ikke selv om det langt fra er sikkert, at det lykkes:
.
”For mig handler det om at have det sjovt på cyklen. Hvis jeg har dét, så udvikler jeg mig som rytter og bliver bedre. Jeg vil generelt gerne have et højere bundniveau, siger Tobias, som håber at fremgangen fortsætter så meget på Team Fri BikeShop Zealand Cycling Junior, at han til næste år kan komme til at køre blandt de allerbedste voksenryttere i A-klassen, når hans juniortid er overstået.
.
VIGTIGT AT BEVARE GLÆDEN
.
”Men det vigtigste for mig, er at bibeholde glæden ved træningen og forsætte det gode samarbejde, som jeg synes vi har på holdet, når vi er ude til løbene. Jeg har været glad for at køre på et hold og lægge en taktik og prøve at få det til at lykkes. Det skal vi videre udvikle på…”, siger Tobias som lige nu går i 2. G på Vordingborg Gymnasium.
Sæsonen har også budt på flere fantastiske oplevelser på de udenlandske landeveje, som har givet hård på brystet og en fornemmelse af, hvordan det er at bide skeer med Europas allerbedste juniorryttere.
Tobias var med teamet i Belgien for at køre gaderæs – og det var på den hårde måde med masser af sving, skubberi med albuer og hoved for at tilkæmpe sig en plads i feltet.
.
”Jeg var ret overrasket over, hvor vild det var- men det var også fedt nok at prøve, siger Tobias med et smil.
Mens han utålmodigt går og venter på at landevejssæsonen går i gang i slutningen af marts, holder han formen ved lige blandt andet på cykelbanen i Ballerup, hvor han netop har vundet sølv ved U19 DM i 3000 meter.
.
TAK TIL VORES SPONSORER: