Næstved rytter er klar til at steppe op i den kommende sæson

August Birk Hundt er klar til endnu en sæson i den rød-sorte-speedsuit, når han i de kommende måneder igen repræsenterer Team Zealand Cycling – Grunk Event. 

August Birk Hundt er fra Holmegård og var med på holdet i 2022 hvor han var med til at skabe de succeser som holdet fik i den forgangne sæson.

Interessen for cykling startede da han som 4-årig var med til et medaljeløb i Næstved. Siden dengang har han være bidt af Cykling. Sæson 2022 har budt på lidt af hvert men det blev til en flot top-10-placering for August i den sidste etape af det Belgiske UEI etapeløb, Sint Martinusprijs.

 Augusts er vild med mentaliteten i cykelsporten og den simple ideologi om at hårdt arbejde belønner sig. Ydermere er han vild med at lege på cyklen og udvikle sine tekniske færdigheder. Han glæder sig til sæson 2023 hvor han forventer at komme op på et niveau, hvor han kan køre med der hvor det virkelig gælder og hvor det er sjovt, samt få nogle gode resultater.

Sportsdirektør Benny Pedersen udtaler: August er på landsholdet på både bane og landevej, og med hans enorme erfaring vil han i den grad bidrage til Teamet i 2023. Samtidig melder han sig helt ind i kampen om topplaceringerne i de store løb i ind- og udland, og han har meldt ud, at konkurrenterne skal stå tidligt op for at slå ham.